Pepperkakebaking

Hei <3

Sorry for at jeg ikke blogget i går. Men først dro jeg og storebroren min for å hente kusina vår, og når vi kom hjem bakte vi pepperkaker. Det ble et utrolig rot, men når vi hadde rydda opp spilte vi monopol utover kvelden. Det var skikkelig morsomt selvom jeg tapte da...

Tenk at i morgen er det jul!! Helt utrolig hvor fort tiden går. I morgen blir det ikke så mye blogging, som jeg håper dere forstår. Mamma har nemlig bursdag i morgen i tilegg til at det er jul. Det kommer nok til å komme et til innlegg i dag. Vi skal pynte tre også kommer mormor for å spise grøt.

 

God jul <3

Må forresten takke de som leser bloggen min, det betyr mye <3

Nå skal jeg hoppe i dusjen, så adios <3Christmas details<3<3<3 

Hva syntes du om bildene?

Ferdig med julegaver

Heisann!

Har ikke fått blogget før i dag pga jeg har vært i sentrum med en vennine, vi kjøpte julegaver og koste oss. Når jeg kom hjem skulle mamma og pappa ned i sentrum så da ble jeg med dem. Vi gikk litt rundt å titta også spiste vi en veldig god lunsj på onkelen min sin cafe. Også kom jeg ikke hjem før kl tre, da begynte jeg å pakke inn julegaver også jeg spiste et stykke med gulrotkake, hehe... Så nå er jeg endelig ferdig med julegaver både kjøping og pakking.

Etter på kommer det et lite innlegg;)

Nå skal jeg spise en

Oppdatering

Hei igjen

Jeg har hatt en veldig lang bloggpause nå. Rett å slett for at jeg ikke har hatt tid og fordi jeg ikke har orket. De siste ukene har jeg vært i noen bursdager, hatt tentamen og i går hadde vi juleavsluttning på håndball. Det var skikkelig koselig,vi spiste pizza, trente litt og spilte kamp mot foreldrene. Og i dag hadde vi avslutting på skolen, 8 trinn hadde ansvar får underholdingen så vi sang og noen gutter danset, hehehe.

 

Med en gang jeg kom hjem lagde jeg meg en kopp kakao og la meg under dyna med både tv, pc og mobilen påp plass. Iphonen min har vært på reprasjon i 2 uker nå, var utrolig deilig å ha den tilbake.

Dette ble et veldig rart innlegg men jaja <3
<3<3<3

Utover kvelden skal jeg bare være på pcen og slappe av <3

Hvilke planer har dere utover kvelden?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits